Steun ons met de RaboBank Clubsupport!

Het Gilde Zieuwent doet mee aan de Rabobank Clubsupport-actie!


Misschien heeft u er wel van gehoord, de Rabobank clubsupport-actie. Stichtingen en verenigingen staan op de website van de Rabobank opgesteld en wachten op uw stem! Iedere stem is geld waard dus ook uw stem telt.


Het Gilde in Zieuwent hoopt met deze actie een mooi bedrag op te halen om te kunnen investeren in nieuwe materialen. De hoogte van dit bedrag hangt dus af van de hoeveelheid stemmen.Hoe werkt het stemmen?Als lid van de Rabobank kun jij je stem uitbrengen. Je bent als Rabo klant niet automatisch lid, maar dat regel je eenvoudig https://www.rabobank.nl/particulieren/leden. Het stemmen werkt dit jaar net even iets anders omdat je geen persoonlijke stemcode per post ontvangt maar is erg eenvoudig!


Log in op www.rabobank.nl/clubsupport Klik op deelnemerslijst en zoek op het trefwoord “gilde’’ Klik op ‘Jong Nederland – ’t Gilde Zieuwent’ om ons toe te voegen aan je stemlijst. Ieder lid heeft 3 stemmen en je mag geen stemmen uitbrengen op dezelfde vereniging. Dit betekent dat je naast Jong Nederland 2 stemmen kunt toekennen op een andere vereniging. Heb je je 3 stemmen verdeeld, breng dan definitief je stemmen uit. Je hebt hiervoor tussen 4 en 25 oktober de tijd.

Iedere stem is geld waard dus ook uw stem telt!

Mogen wij op jullie stemmen rekenen?